Rendelés és fizetés

Annak érdekében, hogy a https://pharmakomplex.hu/ weboldalunkon (a „Weboldal”) tett látogatása a lehető legkellemesebb legyen, az alábbiakban ismertetjük a rendelési és fizetési folyamat menetét.

Megrendelés .

1. A megrendelés leadásához teljes egészében ki kell töltenie a megrendelőlapunkat; ehhez nem kell fiókot létrehoznia.
2. Válassza ki a kívánt fizetési módot, lásd alább a rendelkezésre álló fizetési módokat.
3. A megrendelés megkötése előtt el kell fogadnia általános szerződési feltételeinket, ellenőriznie kell adatait és el kell fogadnia a fizetési kötelezettséget. Ha egyetért, akkor jelölje be ezt a négyzetet, és nyomja meg a „Megrendelés” gombot a megrendelés leadásához.
4. Ezután átirányítjuk Önt valamelyik fizetési partnerünk biztonságos fizetési környezetébe. Ezután kövesse a képernyőn feltüntetett lépéseket.
5. A fizetési folyamat befejezése után visszatér a weboldalunkra. A fizetési folyamat sikeres befejezése után e-mailben visszaigazolást kap a megrendeléséről, amely tartalmazza a megrendelésével kapcsolatos információkat.

A megrendelés leadása után már nincs lehetőség a megrendelés online megtekintésére, módosítására vagy törlésére. Módosítás vagy törlés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal; munkatársaink gondoskodnak a módosításról vagy törlésről.

Fizetés

Annak érdekében, hogy a fizetési folyamatot a lehető legegyszerűbbé tegyük, megbízható fizetési módok széles választékát kínáljuk; az alábbiakban az egyes fizetési módokra vonatkozó információkat találja.

A PayPal egy nemzetközi fizetési szolgáltatás, amellyel a fogyasztó hitelkártyával vagy olyan e-pénztárcával fizethet, amelyben az előnyben részesített fizetési módok tárolva vannak. A PayPal a nemzetközi terjeszkedésre összpontosító valamennyi vállalat számára forrást jelent.

A MasterCard a VISA alternatívájaként indult, és azóta a hitel- és betéti kártyák globális szolgáltatójává nőtte ki magát. Az összes hitelkártyás fizetés negyede MasterCarddal történik.

A VISA évente több tranzakciót bonyolít le, mint bármely más hitelkártya-társaság. 2014-ben az összes hitelkártyás fizetés 38,3%-a történt VISA kártyával. Ezzel a VISA a legnépszerűbb hitelkártya az online és fizikai vásárlásoknál.

A Maestro a legelterjedtebb betéti kártya, amely a MasterCard terméke. Ezt a fizetési módot egész Európában és a világ más országaiban is elfogadják. A befizetett összeget azonnal levonják a fogyasztó számlájáról.

Paraxan
Logo
Elemek összehasonlítása
  • Összesen (0)
Összehasonlítás
0