Visszatérítési és visszatérítési politika

1.1 Mi az elállási jog?

Fogyasztóként Önnek joga van elállni a szerződéstől (az interneten keresztül). Ez azt jelenti, hogy bizonyos időn belül, az úgynevezett „gondolkodási időn” belül elállhat a vásárlástól. Ezt az időszakot a törvény 14 naptári napban határozza meg, de mi 30 naptári napos gondolkodási időt kínálunk Önnek. Ha ezen időszakon belül él ezzel a jogával, akkor a visszaküldött termékeknek megfelelő vásárlási összeget visszatérítjük. Ha a teljes rendelést visszaküldi, akkor a felmerült szállítási és tranzakciós költségeket is visszatérítjük Önnek. Részleges visszaküldés esetén a szállítási és tranzakciós költségeket nem térítjük vissza.

Felhívjuk figyelmét, hogy az elállási jog alól vannak kivételek, amelyekről az alábbi 1.7. pontban olvashat.

1.2 A gondolkodási idő kezdete

30 naptári napos türelmi időt biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, hogy a termék megfelelő-e az Ön számára. Ha vissza kívánja küldeni a terméket, a mérlegelési időszak alatt értesíthet minket, és az értesítéstől számított 14 naptári nap áll rendelkezésére, hogy a csomagot visszaküldje nekünk.

Előzetes értesítés nélkül is visszaküldheti, de fontos, hogy a csomagot a türelmi időn belül küldje vissza nekünk. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a visszaküldendő csomaghoz csatoljon egy nyilatkozatot is arról, hogy élni kíván az elállási jogával.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 30 napos türelmi idő csak a termék átvételének napjától kezdődik. Ha a megrendelést több különálló szállítmányban szállítják, az elállási határidő csak az utolsó szállítmány átvételének napjától kezdődik. Ha a csomagot az Ön szomszédjainak kézbesítették, a türelmi idő akkor kezdődik, ha Ön ezeket a szomszédokat adta meg címzettként.

1.3 Hogyan lehet a vásárlást lemondani?

A törvény értelmében a gondolkodási idő 14 naptári nap. Megértjük, hogy 14 naptári napon belül nehéz döntést hozni. Ezért hosszabbítottuk meg a gondolkodási időt 30 naptári napra. Fentebb jeleztük, hogy ez a 30 nap mikor kezdődik.

A vásárlást a következő lehetőségeken keresztül tájékoztathat bennünket a vásárlás lemondásáról:

1. Postai vagy telefonos tájékoztatás; Hívás: +48726492942
E-mail: service@pharmakomplex.hu
2. A csomag visszaküldése egy írásos nyilatkozattal, hogy él az elállási jogával. Visszaszállítási üzlet címe: 9 Maja 58c, 70-136, Szczecin, Zachodniopomorskie, Lengyelország.

(Az 1. pontot részesítjük előnyben, mivel ez a legegyszerűbb megoldás az Ön számára).

Szolgáltatásunk javítása érdekében természetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy miért mondott le a vásárlásról, de Ön soha nem köteles indoklást adni.

1.4 Mikor kapja meg a visszatérítést?

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető leghamarabb visszatérítsük a pénzét. Ezt mindig azon a módon tesszük, ahogyan eredetileg fizetett, és ezért soha nem számítunk fel Önnek semmit.

A visszatérítés legkésőbb a lemondásról szóló értesítéstől számított 14 napon belül megtörténik. Azonban jogosultak vagyunk várni a visszatérítéssel, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy amíg nem rendelkezünk kielégítő bizonyítékkal a termék elküldéséről, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a termék sérült, levonhatjuk az értékcsökkenés költségét; erről alább olvashat bővebben.

1.5 A megrendelés visszaküldése

A termékeket a 30 naptári napos türelmi időn belül kell visszaküldenie, vagy értesítenie kell minket arról, hogy ezt kívánja tenni. Ha a 30 napos határidőn belül tájékoztat minket a visszaküldésről, akkor ettől az időponttól számítva további 14 naptári nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje nekünk a csomagot.

1.6 Értékcsökkenés

Az ügyfél felelős a termék használatáért az elmélkedési időszak alatt. Ha a termék a gondolkodási idő alatt megsérül, bizonyos esetekben a termék javítási vagy tisztítási költségeit felszámíthatjuk Önnek, vagy ha nem tudjuk újként értékesíteni. Ön azonban csak akkor felel a termék értékcsökkenéséért, ha ez annak köszönhető, hogy Ön túllépte a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükséges mértéket.

1.7 Az elállási jog alóli kivételek

Az elállási jog alól bizonyos kivételek vannak, különösen:

Nem küldhetők vissza azok a termékek, amelyeket higiéniai vagy egészségvédelmi okokból lepecsételve adtak el, és amelyek pecsétjét Ön a kiszállítás után feltörte.

Paraxan
Logo
Elemek összehasonlítása
  • Összesen (0)
Összehasonlítás
0